We spreken onze leveranciers met de voornaam aan

Van boer tot bord

We spreken onze leveranciers met de voornaam aan

Om de kwaliteit van onze ingrediënten te verzekeren, kopen wij niet aan bij anonieme grootleveranciers. We smeden hechte banden met lokale voedselproducenten die op duurzame wijze hun dieren kweken en andere voedingswaren telen. We spreken hen met de voornaam aan.

Dries, onze groentenboer

De passie van Dries voor de groenten, kruiden en eetbare bloemen die hij voor ons kweekt, is grenzeloos. Wild Farming, zo noemt hij zijn manier van duurzaam en biologisch landbouwer. Zijn groenten zijn vaak grillig van vorm, maar hun smaak is onovertroffen.

Onze kaasboer Willy

Willy bekent dat hij zijn koeien liever ziet dan zijn eigen vrouw (van wie hij ook veel houdt, hoor ;-) Van de melk die zijn koeien hem geven, maakt hij elke dag de kaas waarmee wij de broodjes voor onze klanten royaal beleggen.

Olivier, onze eierboer

De jonge agro-ondernemer Olivier bewijst dat landbouw een toekomst heeft voor jonge mensen die investeren in duurzame producten. Zoals de scharreleieren die de kippen van Olivier leggen in de kippenren die Belgocatering mee financierde.

Onze rundskweker Pierre

Pierre brengt zijn Limousin-runderen op diervriendelijke wijze groot. Hij waakt erover dat ze geen stress hebben en verwent ze met natuurlijke voeders die hij zelf kweekt. Want gezonde en gelukkige dieren garanderen het lekkerste vlees.

Onze klanten

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
053 60 66 60
info@belgocatering.be