Nieuws



Wijntip van sommelier Patrick
13 december 2020

Wijntip van sommelier Patrick

Wie aan feesten denkt, denkt aan Champagne!


Geen grotere zonde dan Champagne op de verkeerde manier schenken, vindt onze sommelier Patrick: “Een fles Champagne open je door met de fles te draaien, niet met de kurk. Dat is de eerste stap. Daarnaast mag je de kurk eigenlijk niet laten knallen, hoe verleidelijk dat soms kan zijn. Als je de kurk zachtjes open laat sissen gaan er minder bubbels verloren.

En tot slot, drink Champagne nooit té koud. Tussen de 8° en 10° is ideaal van temperatuur. Santé!”

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen