Stilstaan is achteruitgaan, is meer dan een boutade; het is harde werkelijkheid. Ook de wereld van bedrijfs- en evenementencatering ontsnapt niet aan deze dwingende wetmatigheid. Onze klanten en restaurantgasten verlangen – terecht overigens – dat we hen blijven verrassen met nieuwe concepten, originele gerechten en innovatie diensten.
Over die innovaties – en die van andere toonaangevende spelers op de horecamarkt in het algemeen en die van bedrijfs- en evenementencatering in het bijzonder - getuigen we in de nieuwe editie van ons corporate magazine Taste.
Zo laten we u kennis maken met de vernieuwende apps clicktocollect en Too Good To Go. Bovendien gunnen we u een blik achter de schermen van de gereputeerde restaurantinrichter Creneau. En van de Culinary Innovators Awards van Gault&Millau, dat we ook dit jaar opnieuw cateren.
Benieuwd naar deze en andere innovaties? Download hier de nieuwste editie van Taste
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00