Nieuws



Hartige pannekoeken
02 februari 2021

Hartige pannekoeken

Vandaag is het Lichtmis ... een dag waarop we volgens de traditie pannenkoeken eten.

En wie is er nu geen fan van deze zoete lekkernij?? wij allesinds wel, maar vandaag doen we het een beetje anders.

 

Chef Jo koos voor deze zoute versie met zalm. Wil jij dit ook graag uitproberen? Je vindt het recept hieronder terug.

Smakelijk!

 

Benodigdheden:
1 ei
100g bloem
20g boter
150g fijne gerookte zalmreepjes
260ml melk
Snuifje zout
150g gemengde groene kruiden
Zure room

Recept:
Kluts het ei los in een kom en roer de melk er doorheen.
Voeg vervolgens de bloem, het zout en de gesmolten boter toe. Pas op met je hoeveelheid zout… de gerookte zalm is namelijk ook al redelijk zout van smaak!
Hak de groene kruiden en roer dit samen met je gerookte zalmreepjes door je pannenkoekenbeslag.
Ziezo je beslag is klaar … bakken maar!
Serveer je pannenkoek met een zure room.

Smakelijk!

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00
info@belgocatering.be