Nieuws



Interview Food Services Luc Van Sande
25 december 2019

Interview Food Services Luc Van Sande

Enkele weken geleden interviewde vakblad Food Services onze CEO Luc Van Sande. Hij vertelde onder meer hoe korte keten ook in catering kan werken: "Koken met producten wanneer ze op hun best zijn, is een enorm privelege waar onze chefs elke dag van mogen genieten!"

Lees het volledige artikel:
http://foodservices.pmg.be/…/sourcen-van-unieke-ingrediente…

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen