Nieuws



Innovatie door traditie
29 november 2017

Innovatie door traditie

Innovatie en traditie: ze lijken tegengestelden, maar dat zijn ze zeker niet. Onze ervaring leert dat innovatie in catering ligt in de traditie van ambachtelijke producten en gerechten.

 

Daarvan getuigden we alvast op het colloquium ‘Innovatie in bedrijfscatering’ dat in de marge van Horeca Expo werd georganiseerd. Ons verhaal viel er niet in dovemansoren, want we kregen vele positieve reacties.

 

Onze inzichten over innovaties in catering delen we ook graag met u: mail naar Carmen Swinnen via cs@belgocatering.be, of bel haar op 053 60 66 60.

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen