Nieuws



Prestigieuze awards voor Belgocatering-partners Goossens en Van Damme
17 oktober 2017

Prestigieuze awards voor Belgocatering-partners Goossens en Van Damme

Peter Goossens en Roger Van Damme – partners van Belgocatering voor evenementencatering – zien hun inspanningen als toonaangevende hospitality providers bekroond met prestigieuze awards.

 

Driesterrenchef Peter Goossens en zijn vrouw Lieve van het Hof van Cleve ontvingen de European Hospitality Foundation Award. Dat is een internationale prijs van de Europese koepel van horecafederaties voor personen die een opmerkelijke bijdrage leveren voor de restaurantsector.

 

Roger Van Damme, chef van onder meer Het Gebaar, dat met een Michelinster is gelauwerd, is op de Best Chef Awards uitgeroepen tot beste patissier ter wereld. De bloggers, journalisten en chefs die de The Best Chefs aanduiden, beoordelen chefs op innovatieve technieken en artistieke presentatie.

 

Deze bekroningen bevestigen het grote vakmanschap van deze chefs. Proficiat, Peter en Roger!

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00
info@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen