Gisteren riep Gault&Millau uit tot chefs van het jaar 2018: Eric Fernez (d’Eugénie à Emilie, Baudour), Jo Grootaers (Altermezzo, Tongeren), Kenzo Nakata (Gramm, Brussel) en Ludovic Vanackere (Atelier de Bossimé, Loyers). Het bekroonde nog veel meer chefs voor hun verdiensten, zoals ‘nieuwkomer’ Kobe Desramaults (Chambre Séparée, Gent).
Ook Peter Goossens, partner van Belgocatering voor het gastronomisch evenementenconcept Mnu:, werd gelauwerd omdat hij al 15 jaar de uitzonderlijke score van 19,5/20 haalt. Peter creëerde overigens één van de gerechten voor het galadiner dat Gault&Millau zijn gasten aanbood. Net zoals Chef van het Jaar Fernez. En dat samen met de evenementenkookploeg van Belgocatering.
Onze kookkunsten konden de gasten en organisatoren alvast waarderen (zie foto).
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00