Nieuws



Gault&Millau 2018 uitgereikt l Belgocatering kookte mee
14 november 2017

Gault&Millau 2018 uitgereikt l Belgocatering kookte mee

Gisteren riep Gault&Millau uit tot chefs van het jaar 2018: Eric Fernez (d’Eugénie à Emilie, Baudour), Jo Grootaers (Altermezzo, Tongeren), Kenzo Nakata (Gramm, Brussel) en Ludovic Vanackere (Atelier de Bossimé, Loyers). Het bekroonde nog veel meer chefs voor hun verdiensten, zoals ‘nieuwkomer’ Kobe Desramaults (Chambre Séparée, Gent).

 

Ook Peter Goossens, partner van Belgocatering voor het gastronomisch evenementenconcept Mnu:, werd gelauwerd omdat hij al 15 jaar de uitzonderlijke score van 19,5/20 haalt. Peter creëerde overigens één van de gerechten voor het galadiner dat Gault&Millau zijn gasten aanbood. Net zoals Chef van het Jaar Fernez. En dat samen met de evenementenkookploeg van Belgocatering.

 

Onze kookkunsten konden de gasten en organisatoren alvast waarderen (zie foto). 

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen