Nieuws



(H)eerlijke eieren
01 mei 2018

(H)eerlijke eieren

Met de regelmaat van een klok duiken nieuwe voedselcrisissen op: eieren die het voor de mens schadelijke insecticide Fipronil bevatten, dieren die in slachthuizen worden mishandeld, enz. Vaak ligt de oorzaak van deze schandalen in de schaalvergroting van de voedselproductie.

 

Belgocatering bouwt daarom al jaren lang partnerships met kleinere boeren en andere voedselproducenten. Zoals met de jonge boer Olivier die bewust kiest voor duurzame landbouwmethodes.

 

Onder het motto ‘Vooruit naar de oorsprong van de landbouw’, grijpt Olivier terug naar de landbouwmethodes van weleer die kwaliteitsvolle, gezonde voedingsproducten verzekeren. Zo hebben de kippen van Olivier vrije uitloop op telkens andere grasweides.

 

Hun eieren zijn weliswaar duurder dan die van kippen uit legbatterijen, maar véél gezonder. Die meerprijs zijn steeds meer consumenten – ook onze restaurantgasten – graag bereid te betalen. Want een goede gezondheid heeft geen prijs.

 

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen