Met de regelmaat van een klok duiken nieuwe voedselcrisissen op: eieren die het voor de mens schadelijke insecticide Fipronil bevatten, dieren die in slachthuizen worden mishandeld, enz. Vaak ligt de oorzaak van deze schandalen in de schaalvergroting van de voedselproductie.
Belgocatering bouwt daarom al jaren lang partnerships met kleinere boeren en andere voedselproducenten. Zoals met de jonge boer Olivier die bewust kiest voor duurzame landbouwmethodes.
Onder het motto ‘Vooruit naar de oorsprong van de landbouw’, grijpt Olivier terug naar de landbouwmethodes van weleer die kwaliteitsvolle, gezonde voedingsproducten verzekeren. Zo hebben de kippen van Olivier vrije uitloop op telkens andere grasweides.
Hun eieren zijn weliswaar duurder dan die van kippen uit legbatterijen, maar véél gezonder. Die meerprijs zijn steeds meer consumenten – ook onze restaurantgasten – graag bereid te betalen. Want een goede gezondheid heeft geen prijs.
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00