Nieuws



Taste: een magazine dat smaakt naar meer
20 juni 2018

Taste: een magazine dat smaakt naar meer

In Taste, het nieuwe corporate magazine van Belgocatering, vertellen niet alleen wij over onze realisaties. Ook – en vooral – onze klanten, leveranciers en andere relaties getuigen van onze samenwerking.

 

Zo laten we in deze eerste editie Ann De Bisschop, Director Corporate Identity en Wellbeing bij Medialaan, en Geert Verstraeten, van Deloitte, aan het woord. Zij vertellen wat hun organisaties ondernemen om het welzijn van hun medewerkers te verzekeren.

 

Sterrenchef Sergio Herman getuigt over zijn passie voor het vak. Dr. Pia Cox, bestuurslid van Pink Ribbon, wijst op het belang van gezonde voeding bij kankerpreventie. Boeren Dries en Olivier tonen aan dat duurzame landbouw toekomst heeft.

 

Deze en andere gepassioneerde verhalen smaken naar meer. Uitzien dus naar de volgende editie.

 

Een exemplaar ontvangen? Mail naar info@belgocatering.be en we sturen het jou graag toe.

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:

info@belgocatering.be

events@belgocatering.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)

Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)

Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)

Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)

Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen