In Taste, het nieuwe corporate magazine van Belgocatering, vertellen niet alleen wij over onze realisaties. Ook – en vooral – onze klanten, leveranciers en andere relaties getuigen van onze samenwerking.
Zo laten we in deze eerste editie Ann De Bisschop, Director Corporate Identity en Wellbeing bij Medialaan, en Geert Verstraeten, van Deloitte, aan het woord. Zij vertellen wat hun organisaties ondernemen om het welzijn van hun medewerkers te verzekeren.
Sterrenchef Sergio Herman getuigt over zijn passie voor het vak. Dr. Pia Cox, bestuurslid van Pink Ribbon, wijst op het belang van gezonde voeding bij kankerpreventie. Boeren Dries en Olivier tonen aan dat duurzame landbouw toekomst heeft.
Deze en andere gepassioneerde verhalen smaken naar meer. Uitzien dus naar de volgende editie.
Een exemplaar ontvangen? Mail naar info@belgocatering.be en we sturen het jou graag toe.
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00