Op grootse evenementen onze vele gasten dezelfde culinaire beleving bezorgen en elk van hen laten genieten van gastronomische hapjes en gerechten die allemaal even verfijnd en smakelijk zijn: het vergt heel wat voorbereiding. Die voorbereiding voeren we uit in Atelier, de evenementenkeuken die we bouwden in een voormalige productiekeuken van Sergio Herman.
Belgocatering werkt al vele jaren nauw samen met Herman. Als hij de catering van een evenement verzorgt, dan vertrouwt hij de creatie van de unieke gerechten die hij dan bedenkt, doorgaans toe aan de evenementenchefs van Belgocatering en hun koksteams. Onze samenwerking krijgt nu ook in bakstenen vorm. Wij wekken de productiekeuken van Sergio in Sluis opnieuw tot leven en vestigen er onze centrale evenementenkeuken Atelier.
De state-of-the-artkeukeninstallatie die we er hebben ingericht, laat onze evenementenchefs en hun medewerkers toe om de catering van de evenementen die zij verzorgen, optimaal voor te bereiden. Afhankelijk van de omvang van het evenement prepareren drie tot vijftien ervaren chefs en andere keukenmedewerkers er exquise hapjes en gerechten. Gerechten die dan op het evenement zelf in een mobiele keuken worden afgewerkt en stijlvol opgediend.
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00