Hospitality services voor evenementen

"Een feest zonder taart, is gewoon een vergadering"
(Julia Child)

Hospitality services voor evenementen

Het zijn heerlijke gerechten die een evenement tot een onvergetelijk feest maken. Om uw genodigden een memorabele beleving te bezorgen, bereiden onze chefs innovatieve hapjes en gerechten. En zien onze hofmeesters toe op een onberispelijke bediening.

Wat u ook vieren wil

Geboorte of jubileum, zakendeal of sportoverwinning,...: er zijn veel redenen om feest te vieren. Er zijn evenveel redenen om de catering van uw feest aan ons toe te vertrouwen. Zoals de expertise van onze chefs en maîtres en de kwaliteit van onze gerechten en bediening.

Wat u ook vieren wil
Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Ons ervaren evenemententeam creëert voor u en uw gasten de culinaire beleving die u verlangt. Van een conviviale street food market tot een gastronomisch menu op sterrenniveau. Maar altijd met evenveel zorg bereid en opgediend.

Van 30 tot 3.000

Een intiem feest, of een groots evenement: hoeveel mensen u ook wil laten delen in uw feestvreugde, onze chefs en maîtres beschikken over de state-of-the-art-keukeninfrastructuur - ook mobiel - om voor u en uw gasten heerlijke gerechten en hapjes te bereiden en te serveren.

Van 30 tot 3.000

Onze klanten

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
+32 2 897 68 00
info@belgocatering.be