evenementen

Een feest zonder taart, is gewoon een vergadering
(Julia Child)

Hospitality services voor evenementen

Het zijn heerlijke gerechten die een evenement tot een onvergetelijk feest maken. Om uw genodigden een memorabele beleving te bezorgen, bereiden onze chefs innovatieve hapjes en gerechten. En zien onze hofmeesters toe op een onberispelijke bediening.

Mnu:

Mnu: is de culinaire denk- en doetank waarin sterrenchefs Peter Goossens, Sergio Herman en Roger van Damme onze chefs inspireren. Om unieke hapjes en gerechten te creëren voor het gastronomische feest dat u uw gasten schenkt.

goossens-van-damme_herman
manfred

Sportevenement

De emoties die topsport oproepen, verdienen een gepaste culinaire omlijsting. Van de innovatieve streetfood in de eetkraampjes, tot de culinaire maaltijden in de VIP-lounges: we bereiden ze met dezelfde inzet als de sporters die u aanmoedigt.

Bedrijfsevenement

U wil uw medewerkers of zakenrelaties oprecht bedanken? Of de banden met hen aanhalen? Nodig hen uit op een evenement dat hen nog lang zal heugen. Vertrouw daarbij op de expertise van Belgocatering om een feest tot in de puntjes te verzorgen.

michiel
huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Om de belangrijkste dag in het leven te celebreren, vertrouwt u op de expertise van onze chefs en hofmeesters. Hun creativiteit en zin voor perfectie zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk feest in een feeërieke locatie.

Wat u ook vieren wil

Geboorte of jubileum, zakendeal of sportoverwinning, ...: er zijn veel redenen om feest te vieren. Er zijn evenveel redenen om de organisatie van uw feest – de zoektocht naar een bijzondere locatie en de inrichting ervan, de bereiding van heerlijke gerechten, enz. – aan ons toe te vertrouwen.

feest""/

Onze klanten

Contact

Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
053 60 66 60
info@belgocatering.be